Genel
| Marka | N/A |
|---|---|
| Model | N/A |
| Yapım Yılı | 2007 |
| Refit Yılı | N/A |
| İmalatçı | N/A |
| Bayrak | N/A |

Motorsailer,Gulet SAN LIMI olmak üzere toplam 4 kabininde 8 kişiye kadar misafir ağırlayabilmektedir. 34 metrelik SAN LIMI Motorsailer,Gulet, 2007 yılında imal edildi. kişilik mürettebatıyla Hırvatistan mavi yolculuk talepleri için tercih edebileceğiniz teknemizin müsaitlik durumunu kontrol etmek ve özel teklifimizi almak için talebinizi hemen gönderin!
Bulunduğu Yer (Yaz):
Bulunduğu Yer (Kış):
N/A
34 mt.
4
8
N/A
N/A
2007
N/A

| Marka | N/A |
|---|---|
| Model | N/A |
| Yapım Yılı | 2007 |
| Refit Yılı | N/A |
| İmalatçı | N/A |
| Bayrak | N/A |
| Uzunluk | 34 mt. |
|---|---|
| GeniŞlik | N/A |
| Draft | N/A |
| Ağırlık | N/A |
| Yapım Meteryali | N/A |
| Klas | Motorsailer, Gulet |
| Ana Makine | N/A |
|---|---|
| Maksimum Hız | N/A |
| Seyir Hızı | N/A |
| Yakıt Tipi | N/A |
| Yakıt Sarfiyatı | N/A |
| Motor Yılı | 2007 |
| Motor Saati | N/A |
| Jeneratörler | N/A |
| Misafir | 8 |
|---|---|
| Master Kabin Sayısı | N/A |
| Double Kabin Sayısı | N/A |
| Twin Kabin Sayısı | N/A |
| Single Kabin Sayısı | N/A |
| Ekstra Tek Kişilik Yataklar | N/A |
| Tuvalet | N/A |
| Mürettebat Konaklama | N/A |
40 metre Motor Yelkenli Alessandro I Hırvatistan'da kiralık. Müsaitlik ve detaylı bilgi için ekibimizle iletişime geçin.

45 metre Motor Yelkenli SON DE MAR Hırvatistan'da kiralık. Müsaitlik ve detaylı bilgi için ekibimizle iletişime geçin.

39 metre Motor Yelkenli Maxita Hırvatistan'da kiralık. Müsaitlik ve detaylı bilgi için ekibimizle iletişime geçin.

46 metre Motor Yelkenli OMNIA Batı Akdeniz - Napoli/Sicilya'da kiralık. Müsaitlik ve detaylı bilgi için ekibimizle iletişime geçin.

41 metre Motor Yelkenli Mendula Hırvatistan'da kiralık. Müsaitlik ve detaylı bilgi için ekibimizle iletişime geçin.

32 metre Motor Yelkenli Sadri Usta 1 Montenegro'da kiralık. Müsaitlik ve detaylı bilgi için ekibimizle iletişime geçin.
